MANSORY поработи върху Porsche Cayenne и Cayenne Coupe

Специалистът в областта на доработка на луксозни спортни автомобили MANSORY анонсира новата си програма за третото поколение на Porsche Cayenne и Cayenne Coupe.

Новото предложение на MANSORY включва подобрения в четири основни области- дизайн (карбонов екстериорен пакет), джанти, интериор (цялостна трянсформация) и динамични показатели (максимална мощност от до 700 конски сили и въртящ момент от до 900 Нм).

Основен акцент в новата програма за доработка на Porsche Cayenne и Cayenne Coupe включва изцяло карбонови преден капак, предни въздухозаборници, престилки, капаци на външните огледала, заден спойлер и други.

По отношение на интериора, Porsche Cayenne и Cayenne Coupe преминават през цялостна трансформация, като основен акцент тук е висококачествената естествена кожа, координирани с основния цвят на външността шевове на тапицерията, специално 3D изпълнение на подобавата настилка, в това число и на товарното отделение, алуминиеви подложки на педалите, Alcantara тапицерия на тавана и други.

В резултат на модифицирането на ECU модула на двигателя, от MANSORY са в състояние да предложат сериозни оптимизации за задвижването на Porsche Cayenne и Cayenne Coupe, като крайният резултат от работата на екипа е възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 3.2 секунди и максимална скорост на движение от 300 км/ч.